Sök restauranger
Hem / Göteborg / Hisingen / Göteborg Ringön / Ivans Pilsnerbar

Ivans Pilsnerbar

Pub

Ivans Pilsnerbar, belägen på Ringön i Göteborg,har blivit ett populärt ställe för både ölentusiaster och andra som söker en avslappnad och trivsam atmosfär. Med sitt utmärkta sortiment av pilsnersorter och andra kvalitetsöl kan du njuta av goda drycker i en härlig miljö.

Ivans Pilsnerbar

Järnmalmsgatan 4, 417 07 Göteborg

UnderhållningUteservering
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Ivans Pilsnerbar

På Ivans Pilsnerbar möts du av en välkomnande och avslappnad atmosfär så snart du kliver in. Den inbjudande inredningen, med sin rustika charm och roliga detaljer, skapar en trivsam och hemtrevlig känsla. Personalen är kunnig och vänlig, alltid redo att hjälpa till att välja den perfekta drycken för din smak.

En av de stora höjdpunkterna på Ivans Pilsnerbar är det imponerande urvalet av pilsneröl. Här hittar du ett brett spektrum av smaker och stilar från både lokala och internationella bryggerier. Från klassiska och välkända märken till mer unika och experimentella ölsorter, finns det något för alla smaker. Och om du är osäker på vad du ska välja, är personalen alltid beredd att rekommendera en öl som passar din smakprofil.

Oavsett om du är en inbiten ölälskare eller bara letar efter en trevlig plats att umgås med vänner, är Ivans Pilsnerbar på Ringön i Göteborg definitivt värd ett besök. Här kan du njuta av goda öl, upptäcka nya smaker, allt medan du njuter av den avslappnade atmosfären. Det är en plats där passionen för öl kombineras med gemenskap och skapar en minnesvärd upplevelse för alla som kommer dit.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare