Sök restauranger
Hem / Göteborg / Hisingen / Kvillebäcken / Indiska köket Backaplan

Indiska köket Backaplan

Indiskt

Indiska köket i Backaplan öppnade sina dörrar för gästerna 2010 och har sedan dess varit en väldigt populär och omtyckt lunchrestaurang, á la carte och leverera alltid en snabb take away!

Indiska köket Backaplan

Gamla Tuvevägen 20 417 05 Göteborg

Dagens lunch
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Indiska köket Backaplan

Sedan öppnandet av Indiska köket i Backaplan år 2010 har denna restaurang blivit en älskad och populär destination för många. Med sin lockande meny och gästvänliga atmosfär har den lockat besökare från när och fjärran.

Restaurangen erbjuder en spännande och varierad meny med autentiska indiska rätter som tillfredsställer alla smaklökar. Från kryddstarka currysåser till läckra tandoorigrillade rätter och läckra vegetariska alternativ – det finns något för alla att njuta av. Vare sig du är ute efter en avslappnad lunch eller snabbmat på språng, kan du alltid lita på att Indiska köket i Backaplan levererar en kulinarisk upplevelse som överträffar förväntningarna.

En av restaurangens styrkor är deras snabbt och smidigt take-away-alternativ. Oavsett om du har bråttom eller bara vill avnjuta en god måltid hemma, kan du enkelt beställa din favoritmat och få den snabbt förpackad och redo att avnjutas var du än är. Detta har gjort Indiska köket till ett populärt val bland lokalbefolkningen och arbetsplatser i närheten som ofta beställer lunch för att avnjuta den i bekvämligheten av sina egna lokaler.

Dagens lunch Indiska köket Backaplan
Indiska köket Backaplan serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare