Sök restauranger
Hem / Göteborg / Linné / I Love Pizza Övre Husargatan

I Love Pizza

Pizza

I Love Pizza på Övre Husargatan i Göteborg är inte bara en restaurang – det är en smakupplevelse där innovation möter tradition. Med sitt unika koncept av pizza, kebab och sallad i en hörnlokal i Linnéområdet har I Love Pizza snabbt blivit ett populärt ställer för matälskare.

I Love Pizza

Övre Husargatan 13, Göteborg

Tel: 031 – 22 00 19

Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

I Love Pizza

Oavsett om du är sugen på en traditionell pizza, en nyskapande kebabrätt eller en hälsosam sallad, kommer du att hitta något som passar dina smaklökar.

Med sitt centrala läge är I Love Pizza på Övre Husargatan den perfekta platsen att ta en paus från vardagen och njuta av en välsmakande och bekväm måltid. Oavsett om du äter på plats eller tar med maten hem, kan du räkna med hög kvalitet och god service på I Love Pizza. Det är en restaurang som tillgodoser alla smaker och preferenser och erbjuder en varierad meny som för både snabbmatälskare och finsmakare.

I Love Pizza erbjuder mer än bara snabbmat. För den som vill göra sin middag ännu mer speciell mitt i veckan, finns även ett utbud av öl och vin . Så oavsett om du är ute efter en snabb och smakfull måltid eller om du vill koppla av med en god dryck i en trevlig atmosfär, så har I Love Pizza något att erbjuda dig.

Dagens lunch I Love Pizza Övre Husargatan
I Love Pizza Övre Husargatan serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.

Annons ▼