Sök restauranger
Hem / Kungälv / I Love Pizza Kongahälla Center

I Love Pizza Kongahälla Center

kebab, Pizza, Sallad

I Love Pizza Kongahälla Center, belägen i hjärtat av Kongahälla Center i Kungälv, är ett kulinariskt centrum för alla pizzaälskare. Denna välkända pizzeria är känd för att erbjuda en bred meny med utsökta pizzakreationer och andra italienska favoriter, som alla är skapade med färska och högkvalitativa ingredienser.

Oavsett om du är ute efter en klassisk Margherita eller en vågad BBQ Chicken-pizza, kommer du att bli imponerad av den fantastiska smaken och noggrannheten som I Love Pizza har att erbjuda

I Love Pizza Kongahälla Center

Älvebacken 21, Kungälv

Tel: 0303-240 420

Uteservering
Dagens lunch
0.0/5
Ingen meny inlagd

Lunch
Mån-Fre kl 11-14

Recensioner är tillfälligt avstängt.

I Love Pizza Kongahälla Center

I Love Pizza Kongahälla Center är en populär pizzeria som ligger centralt i Kongahälla Center i Kungälv, Sverige. Med en passion för att skapa utsökta pizzor och andra goda rätter har denna restaurang snabbt blivit ett välkänt och omtyckt matställe i området.

På I Love Pizza Kongahälla Center kan du förvänta dig en omfattande meny med ett brett utbud av pizzavarianter som tillgodoser alla smaker. Oavsett om du föredrar en klassisk Margherita med färsk mozzarella och basilika, eller om du vill experimentera med något mer vågat som en BBQ Chicken-pizza, finns det något för alla pizzaälskare här.

Förutom pizza erbjuder restaurangen också andra italienska favoriter som kebab, sallader och mindre side orders. Det finns något för alla i sällskapet, oavsett om du är sugen på en matig kebab, en lätt sallad eller delikata förrätter som chicken nuggets eller mozzarellasticks.

Det som verkligen utmärker I Love Pizza Kongahälla Center är deras fokus på kvalitet. De använder endast färska och högkvalitativa ingredienser i sina rätter och lägger stor vikt vid att tillaga maten med noggrannhet och precision. Detta garanterar att varje tugga är en smaksensation.

Restaurangen har en avslappnad och trevlig atmosfär, vilket gör den till en idealisk plats för en snabb lunch, en middag med familj och vänner eller till och med en hämtmatupplevelse när du är på språng. Personalen är vänlig och serviceinriktad, och de ser till att du känner dig välkommen och nöjd under ditt besök.

Dagens lunch I Love Pizza Kongahälla Center
I Love Pizza Kongahälla Center serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från I Love Pizza Kongahälla Center
På I Love Pizza Kongahälla Center finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare