Sök restauranger
Hem / Stockholm / Kungsholmen / Hirschenkeller Fridhemsplan

Hirschenkeller Fridhemsplan

Pub

Hirschenkeller Fridhemsplan skapar en gemytlig och välkomnande atmosfär där mat och dryck kombineras till förmånliga priser. Med en omfattande meny som inkluderar både kalla och varma rätter, tillsammans med ett imponerande utbud av öl, vin, cider och cocktails, finns något som tillfredsställer varje smak.

 

Hirschenkeller Fridhemsplan

Sankt Eriksgatan 22, 112 39 Stockholm

Tel: 08-121 464 56

Uteservering

Dagens erbjudande
Serveras alla dagar fram till kl 18

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Annons ▼

Hirschenkeller Fridhemsplan

Hirschenkeller har funnits i Stockholm sedan 1976, konceptet har på senare gjorts om till gemytliga pubar med rustik inredning och prisvärd mat och dryck. Numera finns Hirschenkeller på flera attraktiva adresser i centrala Stockholm.

God och prisvärd mat
Om du är en entusiast av grillat kött, kommer du att uppskatta någon av rätterna från grillmenyn. Köket är hängivet att leverera högkvalitativt och smakrikt grillat kött, och varje rätt är skapad för att ge en kulinarisk upplevelse som kommer att förföra dina smaklökar.

För de som njuter av saftiga och välkomponerade hamburgare erbjuder man en rad olika variationer som är framtagna med omsorg. Hamburgarna är kända för sin smakrikedom och högkvalitativa ingredienser, och de har blivit en favorit bland många gäster.

Hirschenkeller Fridhemsplan – en trevlig och prisvärd pub på Kungsholmen

Oavsett om du är sugen på ett kallt glas öl, ett välsmakande vin eller en uppfriskande cocktail, står Hirschenkeller Kungsholmen redo att tillgodose alla smaklökar. Denna etablering har ett varierat och lockande sortiment av drycker som är utformat för att möta alla gästers förväntningar.

Om du är en ölentusiast kan du förvänta dig att hitta ett imponerande urval av ölsorter, från lokala bryggerier till internationella favoriter. Hirschenkeller Kungsholmen kan erbjuda allt från hantverksöl till klassiska lager, och det är en plats där du kan utforska olika smaker och stilar.

För vinälskare har de ett noggrant utvalt vinutbud som kompletterar maten och skapar en perfekt måltidsupplevelse. Oavsett om du föredrar rött, vitt eller mousserande vin, kommer du att hitta något som passar din smak och kompletterar din måltid.

För dem som söker något mer uppfriskande och innovativt erbjuder Hirschenkeller Kungsholmen också en rad cocktailalternativ. Från klassiska favoriter till egenskapade drinkar, finns det något för alla som vill njuta av en noga sammanställd cocktail i en trevlig atmosfär.

Ta en afterwork på Hirschenkeller Kungsholmen
Ta en afterwork på Hirschenkeller Fridhemsplan och upplev en avslappnad och trevlig stund tillsammans med kollegor eller vänner. After work är en populär tradition som ger dig möjlighet att avsluta arbetsdagen eller veckan på ett socialt och avkopplande sätt, och Hirschenkeller erbjuder en idealisk plats för detta ändamål.

Med sina förmånliga priser gör Hirschenkeller det möjligt att njuta av en trevlig kväll utan att behöva oroa dig för att det ska påverka din plånbok alltför mycket. Du kan samlas runt ett bord, dela historier och skratt, och njuta av drycker och mat i en avslappnad atmosfär.

Öppet när du kan komma
Vardagar har man öppet från lunch till kvällen och på fredagar och lördagar har man öppet ända till klockan 03.

Andra har sökt efter:

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼