Sök restauranger
Hem / Göteborg / Gamlestan / Glenn Gamlestan

Glenn Gamlestan

Sportbar

Glenn Gamlestan: En sportbar för sportentusiaster och matälskare i Gamlestaden, Göteborg

Glenn Gamlestan

Brahegatan 7, Göteborg

After WorkQuizSpelautomaterSportbarUteservering
Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Glenn Gamlestan

Sportbaren Glenn är en välkänd och populärt ställe för alla sportentusiaster och matälskare i Gamlestaden, Göteborg. Denna spännande sportbar erbjuder en skön atmosfär där du kan följa dina favoritsportevenemang samtidigt som du njuter av god mat och dryck.

En av de främsta dragningskrafterna på Glenn Gamlestan är dess omfattande utbud av sportevenemang som visas på stora skärmar. Oavsett om det är fotboll, hockey, basket eller någon annan sport, är detta stället där du kan bänka dig och följa matcherna tillsammans med andra entusiastiska fans. Atmosfären blir intensiv när folk hejar på sina favoritlag och delar spännande ögonblick tillsammans.

Menyn på Glenn Gamlestan är en kombination av klassiska pubrätter och smakfulla alternativ som passar alla smaker. Här kan du njuta av saftiga hamburgare, krispiga chicken wings, aptitretande nachos och mycket mer. Det finns även vegetariska och veganska alternativ tillgängliga för de som föredrar det.

Personalen på Glenn Gamlestan är vänlig och engagerad och ser till att du har en trevlig upplevelse varje gång du besöker. De är kunniga om sport och kan hjälpa dig att hitta den bästa platsen att titta på ditt favoritlag eller ge dig information om kommande evenemang.

Så om du är en sportentusiast eller bara vill njuta av en kväll med sport, mat och dryck i en livlig atmosfär, är sportbaren Glenn i Gamlestaden det perfekta valet. Det är en plats där du kan följa ditt favoritlag, umgås med vänner och skapa minnen medan du njuter av den spännande världen av sport.

Dagens lunch Glenn Gamlestan
Glenn Gamlestan serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Spelautomater Glenn Gamlestan
Varför inte pröva lyckan? På Glenn Gamlestan kan du spela en stund på någon av spelmaskinerna.
Hemleverans från Glenn Gamlestan
På Glenn Gamlestan finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼