Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Göteborg / Frölunda / Glenn Frölunda Torg

Glenn Frölunda Torg

Sportbar

Glenn Frölunda Torg är mycket mer än bara en vanlig sportbar. Det är en plats där sport möter den mysiga atmosfären av en kvarterskrog, där fantastisk service och en genuin ”hemma hos” känsla väntar på dig.

Glenn Frölunda Torg

Frölunda Torg 42, Västra Frölunda

Tel: 031-757 77 77

Sportbar

QuizshuffleboardSportbarUteservering
Dagens lunch
Meny Glenn Frölunda Torg
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Glenn Frölunda Torg

Glenn Sportsbar i Frölunda är platsen där sport möter den mysiga atmosfären av en kvarterskrog. Här kan du förvänta dig en oöverträffad nivå av service och en känsla av att vara precis som hemma.

Glenn Frölunda är mer än bara en plats för sportfans; det är också en destination för gemenskap och avslappning. Förutom att du kan njuta av spännande sportevenemang på stora skärmar, erbjuder Glenn även quizkvällar och after work-arrangemang som ger dig möjlighet att koppla av och umgås med vänner och grannar.

Och självklart är maten på Glenn Sportsbar Frölunda Torg en del av upplevelsen. Här kan du smaka på välsmakande rätter och klassiska favoriter som garanterat kommer att tillfredsställa din aptit. Oavsett om du vill njuta av en måltid medan du följer ditt favoritlag eller om du bara vill sätta dig ner och ha en trevlig kväll med vänner, så har Glenn något för alla.

Så, om du söker en plats där sport och samhörighet går hand i hand, och där du kan avnjuta en ”hemma hos” känsla, så är Glenn Sportsbar i Frölunda den perfekta destinationen för dig. Kom hit för att uppleva det bästa av både sport och en varm, inbjudande atmosfär.

Dagens lunch Glenn Frölunda Torg
Glenn Frölunda Torg serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från Glenn Frölunda Torg
På Glenn Frölunda Torg finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼