Sök restauranger
Hem / Hönö / Franses Skärgårdspub

Franses Skärgårdspub

Pub

Belägen vid vattnet, erbjuder denna charmiga pub en populär tillflyktsort där besökare kan njuta av färsk fisk och skaldjur, välsmakande öl och en fantastisk utsikt över skärgården.

Franses Skärgårdspub

Västra Vägen 5, Hönö

UnderhållningUteservering
Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Franses Skärgårdspub

Franses Skärgårdspub Hönö är en pärla belägen i den vackra skärgården utanför Göteborg. Denna charmiga pub erbjuder en unik och avkopplande atmosfär där besökare kan njuta av en fantastisk utsikt över havet samtidigt som de avnjuter välsmakande mat och dryck.

Hönö är en ö i Göteborgs norra skärgård och Franses Skärgårdspub har blivit en favoritdestination för både lokalbefolkningen och besökare från när och fjärran. Med sin pittoreska läge vid vattnet erbjuder puben en trevlig och avslappnad miljö där man kan ta en paus från vardagens stress och bara njuta av den vackra omgivningen.

Pubens meny är fylld med läckerheter från havet och lokala råvaror. Här kan du avnjuta färskt fångad fisk och skaldjur, som rökt makrill, räkor och lax, som är kända för sin höga kvalitet och smak. Förutom fiskrätter erbjuder de även klassiska pubfavoriter som hamburgare, grillade rätter och sallader för att tillfredsställa alla smaker.

För ölälskare finns det ett brett utbud av ölsorter att välja mellan. Franses Skärgårdspub Hönö har noggrant valt ut olika sorters öl, både lokala och internationella, för att tillfredsställa även de mest kräsna ölkännarna.

 

Dagens lunch Franses Skärgårdspub
Franses Skärgårdspub serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare