Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Borås / Eest

Eest

Asiatiskt, Sushi

Eest Sushibar och Restaurang, beläget mitt i Borås City på Stora Brogatan 17, är ett känt namn för alla som älskar asiatisk mat. Med en av Sveriges mest imponerande sushibufféer och ett varierat utbud av asiatiska varmrätter, är detta en plats där smakupplevelsen tar dig på en resa bortom det vanliga.

Eest

Stora Brogatan 17, Borås

Tel: 033-12 40 15

Asiatiskt, Sushi

Dagens lunch
Meny Eest
Ingen meny inlagd

LUNCHBUFFÉ
Mån-Fre 11.00-15.00

– Sushibuffé
– Asiatisk varmrättsbuffé

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Eest

Eest Borås är kända för att erbjuda en av Sveriges mest imponerande sushibufféer, tillsammans med ett omfattande utbud av läckra asiatiska varmrätter, både till lunch och middag. Du hittar restaurangen centralt belägen i hjärtat av Borås City, på Stora Brogatan 17.

Matfilosofin är enkel men kraftfull: använda enbart färska och högkvalitativa råvaror för att skapa enastående smaker. Tron är att det är kärnan i varje bra måltid, och kompromissar aldrig när det gäller kvalitet. Denna strävan efter att erbjuda enastående matkvalitet har gjort restaurangen till en favoritdestination för människor som söker en autentisk asiatisk matupplevelse.

När du besöker restaurangen kan du förvänta dig en mångfald av smaker och rätter. Sushibuffén är känd för sitt breda utbud av färsk och vällagad sushi. Från klassiska nigiri och maki-rullar till kreativa specialrullar, finns det något för alla smakpreferenser. För de som föredrar asiatiska varmrätter finns också ett omfattande urval av smakfulla alternativ. Oavsett om du är sugen på wokade rätter, läckra curryrätter eller färskt tillagad tempura, så kommer du att hitta det här.

Restaurangen är stolt över att vara en destination som erbjuder något för alla, från sushiälskare till dem som föredrar asiatiska klassiker. Det är en plats att utforska, prova nya smaker och njuta av en kväll med god mat i trevligt sällskap.

Så varför inte besöka Eest Sushi och Restaurang och låta dig själv bli förd på en smakfull resa genom den asiatiska matkulturen, mitt i Borås City? Det är en upplevelse att minnas och njuta av.”

Dagens lunch Eest
Eest serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Hemleverans från Eest
På Eest finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼