Sök restauranger
Hem / Norrköping / Durkslaget Norrköping

Durkslaget

Restaurang

Kvarterskrogen Durkslaget i Norrköping vill skapa en atmosfär som får dig att känna dig som hemma. Målet är att erbjuda en bekväm och avslappnad miljö där du kan njuta av god mat och dryck i trevligt sällskap.

Durkslaget

Korsgatan 13 602 33 Norrköping

After WorkSportbarUteservering

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Annons ▼

Durkslaget

Durkslaget har varit en oumbärlig del av Norrköpings restaurangvärld sedan 1996 och är idag en av stadens äldsta och mest älskade krogar. Sedan etableringen har Durkslaget varit en populärt ställe för Norrköpingsborna.

Genom åren har Durkslaget skaffat sig en stark och trogen kundbas som värdesätter den trevliga atmosfären och den välsmakande maten som erbjuds. Restaurangen har blivit en samlingsplats där människor kommer tillsammans för att njuta av god mat, trevligt sällskap och en avslappnad stämning.

Här är du välkommen vid alla tillfällen. Du kan komma hit spontant för att avnjuta en god måltid eller ett glas vin. Det är en perfekt plats att fira din mamma, din kompis, din chef eller kanske till och med er bröllopsdag. Vi är också redo att hjälpa dig att arrangera en företagsfest eller till och med en romantisk vinprovning med din älskade.

Om du letar efter en restaurang i Norrköping som kan erbjuda ett brett utbud av öl på fat, har du verkligen kommit till rätt ställe! Durkslaget stoltserar med ett omfattande sortiment av fatöl, samt ett varierat utbud av öl från olika bryggerier och stilar på flaska.

Förutom fatölen har Durkslaget även ett brett sortiment av öl på flaska. Här kan du välja och vraka bland olika märken, stilar och smaker för att hitta just den öl som tillfredsställer dina preferenser.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från Durkslaget
På Durkslaget Norrköping finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼