Sök restauranger
Hem / Göteborg / Hisingen / Lundby / Divan

Divan

Turkiskt

Njut av god mat och dryck på Divan. Adressen är Nordanvindsgatan 2, Göteborg.

Divan

Nordanvindsgatan 2, Göteborg

Tel: 031-23 23 34

Uteservering
Dagens lunch

Lunch
Vardagar 11:00 – 15:00

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Annons ▼

Divan

Divan Turkisk restaurang på Hisingen i Göteborg är en pärla för alla som älskar autentisk turkisk mat och en mysig atmosfär. Belägen vid Wieselgrensplatsen på centrala Hisingen, erbjuder Divan en kulinarisk resa till Turkiet genom sina utsökta rätter och gästvänliga service.

Restaurangen stoltserar med en varierad meny som omfattar allt från grillade kött- och kycklingrätter till vegetariska alternativ och traditionella förrätter. Smakerna är rika och autentiska, och varje rätt är noggrant tillagad med kärlek och omsorg. För den som älskar grillade delikatesser, finns det en rad alternativ att välja mellan, inklusive saftiga kebaber och grillad lammspett.

Atmosfären på Divan är charmig och inbjudande, med vackra inredningsdetaljer som ger en känsla av den turkiska kulturen. Det är en perfekt plats för en romantisk middag, en trevlig familjemiddag eller en kväll med vänner. Personalen är vänlig och hjälpsam, och de gör sitt bästa för att se till att du har en minnesvärd och smakrik upplevelse.

Oavsett om du är en turkisk matentusiast eller bara nyfiken på att utforska nya smaker, är Divan Turkisk restaurang på Hisingen en destination som inte bör missas. Ta med dina smaklökar på en kulinarisk resa till Turkiet och njut av den goda maten och gästfriheten som restaurangen har att erbjuda.

Dagens lunch Divan
Divan serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från Divan
På Divan finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼