Sök restauranger
Hem / Göteborg / Frölunda / Da Mario Ristorante

Da Mario Ristorante

Restaurang

Kvarterskrogen Da Mario Ristorante har varit en välbekant och älskad del av Frölunda Torg i över 15 år och har under den tiden etablerat sig som en genuin mötesplats för både lokalbefolkning och besökare.

Da Mario Ristorante

Näverlursgatan 34, Västra Frölunda

Uteservering
Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Da Mario Ristorante

Kvarterskrogen Da Mario har varit en återkommande favorit på Frölunda Torg i över 15 år och har sedan dess lockat både stamgäster och nya besökare med sin charm och goda mat. Här på Da Mario handlar det inte bara om att äta – det är en upplevelse av gemenskap och smakrik måltid.

Sportentusiaster kommer att känna sig som hemma här, eftersom Da Mario erbjuder en härlig stämning där du kan njuta av sportevenemang på storbilds-tv. Men det är inte bara om sporten; det är om att dela spännande ögonblick med vänner och grannar i en avslappnad atmosfär.

När det kommer till maten erbjuder Da Mario en bred och mångsidig meny. Här hittar du allt från läckra pizzor med perfekt krispiga skorpor till smakrika pastarätter som tillfredsställer dina cravings. För den som föredrar husmanskost eller à la carte-alternativ, finns det något för alla smaker och preferenser.

Da Mario vet också att lunch är en viktig del av din dag, och de har speciella luncherbjudanden som ger dig möjlighet att njuta av en snabb och läcker måltid mitt i arbetsdagen. För helgen finns även speciella erbjudanden som sätter pricken över i:et på din vecka.

Dagens lunch Da Mario Ristorante
Da Mario Ristorante serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från Da Mario Ristorante
På Da Mario Ristorante finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼