Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Malmö / Carnivore Steakhouse

Carnivore Steakhouse

Stekhus

Carnivore Steakhouse är destinationen för alla köttälskare och gourmeter som söker en unik och minnesvärd smakupplevelse

Carnivore Steakhouse

Östra Förstadsgatan 24 211 31 Malmö

Tel: 040-10 40 10

Stekhus

Meny Carnivore Steakhouse
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Carnivore Steakhouse

Carnivore Steak House är en spännande och internationell restaurang som tar dig med på en smakresa genom de stora grillningskontinenterna Nord- och Sydamerika, Australien och Afrika. Med en passion för kött och grillning erbjuder de ett unikt och lockande koncept som lockar gourmeter och köttälskare från när och fjärran.

På Carnivore Steakhouse är köttet stjärnan på tallriken. De har noga valt ut de finaste köttbitarna och grillar dem till perfektion, med omsorgsfull uppmärksamhet på smak och konsistens. Oavsett om du föredrar saftig biff, mört lammkött, eller smakrik kyckling, kommer du att hitta en mängd olika alternativ som tillfredsställer dina smaklökar.

Men det är inte bara köttet som gör upplevelsen på Carnivore Steak House minnesvärd. De har även en imponerande samling av smakrika såser och kryddor som kompletterar varje rätt perfekt. Från klassiska bearnaisesås till exotiska chilisåser finns det något för alla smaker. Dessutom erbjuder de ett urval av läckra tillbehör, som klyftpotatis, grillade grönsaker och sallader, som kompletterar din måltid på bästa sätt.

En annan höjdpunkt på Carnivore är deras generösa delikatess- och salladsbuffé. Här kan du välja och vraka bland en mängd olika förrätter, rätter och färska grönsaker som gör din måltid ännu mer njutbar och varierad. Det är den perfekta möjligheten att utforska smaker från olika delar av världen samtidigt som du njuter av ditt grillade kött.

Annons ▼