...
Sök restauranger

« Restauranger

Bryggeriet Sportbar Odenplan

Internationellt, Pub

0.0/5

Bryggeriet är en restaurang och sportbar vid Odenplan. Njut av god mat och dryck i goda vänners lag eller se på någon av matcherna som sänds på storbild.

Bryggeriet Sportbar

Odengatan 60, Stockholm

Erbjuder: After Work, Sportbar, Uteservering

ANNONS ▼

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bryggeriet Sportbar

Bryggeriet är en restaurang i Vasastan, Stockholm som serverar lunch och à la carte. Vi har ett brett utbud av drycker och visar alltid de bästa matcherna, som t ex La Liga, Premier League,
Allsvenskan och Elitserien, på storbild. Här kan du koppla av med en god måltid eller med något gott att dricka tillsammans med vänner eller familj.

Häng i baren, se på en bra match, drick något gott och ha det trevligt. Eller ät en bit mat – här finns massor av goda rätter att välja mellan.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

ANNONS ▼

Göteborgs bästa pubar

Oavsett om du letar efter en mysig pubkväll tillsammans med familj och vänner eller vill ha lite liv på dansgolvet medan du tar dig an nya smaker från matmenyn; det finns gott om pubar i Göteborg som erbjuder allt detta.

Läs mer »

Billig öl på Södermalm

Om du är en av de som gillar att ta en öl och njuta av livets goda, då ska du läsa vidare. Denna artikel tar dig med på en resa för att hitta de bästa ställena för billig öl på Södermalm i Stockholm.

Läs mer »
© 2017-2023 Martin Ivarson
Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare