Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Liljeholmen / Deck Brasserie

Deck Brasserie

Internationellt

Om du är ute efter en plats att njuta av både en fantastisk utsikt och en utsökt matupplevelse, är Deck Brasserie på Liljeholmskajen definitivt värt ett besök. Upptäck deras moderna matlagning och njut av en atmosfär där du kan känna dig som hemma.

Deck Brasserie

Sjöviksvägen 50-52, Stockholm

Internationellt

Meny Deck Brasserie
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Deck Brasserie

Deck Brasserie är ett modernt brasserie som med stolthet presenterar sig som Liljeholmskajens nya kvarterskrog. Dess ambition är att bli en naturlig och livfull samlingsplats för alla som bor i närheten. Placerat på bottenvåningen i en av Stockholms högsta skyskrapor, precis vid den populära kajpromenaden, erbjuder Deck Brasserie en enastående utsikt över Årstaviken och en modern matupplevelse med fokus på säsongsbaserade råvaror.

Deck Brasserie är inrett med en elegant och samtidigt avslappnad atmosfär som välkomnar gästerna. Med sin plats i hjärtat av Liljeholmskajen kan besökarna förvänta sig en upplevelse som kombinerar den fantastiska utsikten över vatten och stad med en kreativ meny som hyllar säsongens bästa råvaror.

Menyn på Deck Brasserie är skapad med omsorg och noggrannhet. Varje rätt är en kombination av smaker och presentation som speglar kökets passion för modern matlagning. Här kan gästerna förvänta sig en kulinarisk resa där varje tugga är en explosion av smaker.

Medan du njuter av din måltid kan du se ut över Årstaviken och ta in den spektakulära utsikten som följer med att vistas i en av Stockholms mest imponerande byggnader. Oavsett om det är en romantisk middag för två eller en trevlig samling med vänner och familj, så kommer Deck Brasserie att erbjuda en minnesvärd upplevelse..test

Annons ▼