Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Falun / Blackstone Falun

Blackstone Falun

Stekhus

Blackstone Falun, där matupplevelsen tar en ny och spännande vändning. Här får du möjligheten att själv steka din utvalda köttbit, fisk eller vegetariska rätt på en 400 grader varm lavasten, direkt vid bordet.

Blackstone Falun

Hälsingtorget 1, Falun

Tel: 023-122 22

Stekhus

Meny Blackstone Falun
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Blackstone Falun

Blackstone Falun erbjuder ett unikt och engagerande matkoncept som ger dig möjlighet att själv steka din utvalda köttbit, fisk eller vegetariska rätt på en 400 grader varm lavasten. Denna innovativa matlagningsmetod låter dig uppleva matlagning på ett nytt sätt, där du kan njuta av den sällsynta nöjet att tillaga din måltid direkt vid bordet. Tillsammans med din huvudrätt serveras ett urval av noggrant tillagade tillbehör och såser, alla tillagade på plats för att säkerställa färskhet och smakrikedom.

Restaurangen erbjuder också en omfattande meny med vällagade förrätter som sätter tonen för en minnesvärd måltid. Oavsett om du föredrar klassiska rätter eller är på jakt efter något nytt och spännande, finns det något för alla smaker. När det är dags för dessert kan du välja från en rad läckra alternativ som avrundar din måltid på bästa sätt.

Förutom sitt unika lavastenskoncept och de utsökta för- och efterrätterna, erbjuder Blackstone Falun även ett urval av pizzor. Dessa är omsorgsfullt tillagade med kvalitetsingredienser och erbjuder ytterligare variation för att tillfredsställa alla smaklökar.

Annons ▼