Sök restauranger
Hem / Halmstad / Bistro Jarlen Halmstad

Bistro Jarlen

Franskt, Svenskt

Bistro Jarlen är en charmig kvarterskrog med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1950-talet. Beläget intill Halmstad Teater, är denna restaurang ett favoritställe för matälskare och de kulturintresserade.

Bistro Jarlen

Fredsgatan 5, 302 46 Halmstad

Uteservering
Dagens lunch
0.0/5
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Bistro Jarlen

Bistro Jarlen, beläget i centralt i Halmstad bara ett stenkast från Nissan, är en kvarterskrog och bistro som förenar fransk stil med influenser från både det svenska och franska köket.

På Bistro Jarlen strävar man efter att erbjuda en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Med råvaror av högsta kvalitet och en stark passion för både vin och matlagning vill man verkligen tillföra det där lilla extra till Halmstads uteliv.

Restaurangen lockar med en varm och inbjudande atmosfär, där gästerna kan känna sig hemma och avnjuta en minnesvärd måltid. Bistro Jarlen har satsat på att välja ut de finaste råvarorna för att skapa smakrika och eleganta rätter. Med ett smakfullt utbud av både svenska och franska influenser på menyn blir det en resa för smaklökarna.

Vin är en av Bistro Jarlens stora passioner. Som en krog med franska rötter strävar man efter att erbjuda ett brett urval av noga utvalda viner som kompletterar maten på bästa möjliga sätt. Oavsett om du är en vinentusiast eller bara vill njuta av ett glas vin, så finns det något för alla smaker och preferenser.

För den som bara är ute efter något lättare kan man komma in på Bistro Jarlen för att avnjuta ett glas vin tillsammans med en läcker charktallrik. Det är ett perfekt tillfälle att umgås med vänner eller bara koppla av efter en lång dag.

Om du vill ha en fullständig upplevelse kan du spendera en helkväll på Bistro Jarlen och utforska deras imponerande utbud av vin. Personalen finns där för att vägleda och rekommendera de bästa vinerna som passar dina smakpreferenser och den mat du väljer att njuta av.

Sammanfattningsvis är Bistro Jarlen i centrala Halmstad en plats där du kan uppleva fransk charm och svenska influenser i en harmonisk fusion. Med fokus på högkvalitativa råvaror och en passion för både mat och vin erbjuder de en oöverträffad kulinarisk resa. Oavsett om du vill avnjuta ett glas vin och en charktallrik eller uppleva en helkväll med en rundtur i vinkylen, så är Bistro Jarlen ett utmärkt val för en minnesvärd matupplevelse.

Dagens lunch Bistro Jarlen Halmstad
Bistro Jarlen Halmstad serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼