Sök restauranger
Hem / Stenungsund / Bistro Beo

Bistro Beo

Bistro

Bistro Beo Stenungsund är en mysig och inbjudande restaurang som ligger mitt i Stenungsund. Detta charmiga etablissemang erbjuder en smakfull upplevelse där du kan njuta av god mat och dryck i en trivsam atmosfär.

Bistro Beo

Västra Köpmansgatan 31, 444 30 Stenungsund

Tel: 0303-65 000

QuizUnderhållningUteservering
Dagens lunch

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Annons ▼

Bistro Beo

Bistro Beo är en mysig restaurang som ligger mitt i hjärtat av Stenungsund. Denna charmiga restaurang bjuder på en atmosfär som genomsyras av värme och gästvänlighet, vilket gör den till en perfekt plats att besöka oavsett om du vill äta gott eller roa dig.
På Bistro Beo kan du förvänta dig en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Menyn är fylld med lockande rätter som tillagas med noggrant utvalda ingredienser för att säkerställa högsta kvalitet och smak. Här kan du njuta av en måltid som kommer att tillfredsställa dina smaklökar och lämna dig belåten.

Bistro Beo ligger idylliskt placerad precis vid vattnet på Stenungs Torg. Den här pittoreska restaurangen erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över vattnet, utan även en charmig och avslappnad atmosfär som gör den till en perfekt destination för både lokalbefolkningen och besökare.

Att sitta vid vattnet på Bistro Beo är en unik och rogivande upplevelse. Här kan du njuta av din måltid medan du tittar ut över det spegelblanka vattnet eller lyssnar på vågornas mjuka brus. Platsen är idealisk för att koppla av, umgås med vänner eller bara njuta av en stunds fridfullhet.

Bistro Beo Stenungsund är även en perfekt plats att besöka under sommarmånaderna när du kan sitta ute på deras terrass och njuta av solen och den friska luften. Den vänliga och uppmärksamma personalen ser till att din upplevelse blir minnesvärd och att du känner dig välkommen.

Dagens lunch Bistro Beo
Bistro Beo serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼