Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Halmstad / Best of India Halmstad

Best of India Halmstad

Indiskt

Upptäck en varierad meny fylld med kryddstarka curryrätter och läckra tandoori-grillade rätter, tillagade med omsorg och högkvalitativa ingredienser. Låt dig svepas iväg av den traditionella indiska atmosfären och njut av en kulinarisk upplevelse som tar dig till hjärtat av Indien, mitt i Halmstad.

Best of India Halmstad

Nygatan 8, Halmstad

Tel: 035-121088

Indiskt

Uteservering
Dagens lunch
Meny Best of India Halmstad
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Best of India Halmstad

Best of India, indisk restaurang i Halmstad är känd för att erbjuda en omfattande meny med smakfulla och välbalanserade indiska rätter. Här kan du uppleva den rika och varierande smakpaletten i indisk matlagning, från milda och krämiga kormas till kryddiga och aromatiska curryrätter. Oavsett om du föredrar vegetariska, kyckling-, lamm- eller skaldjursrätter, finns det något för alla smaker på Best of India.

Best of India är stolt över att använda färska och högkvalitativa ingredienser i sina rätter. Kockarna på restaurangen är skickliga och erfarna och strävar alltid efter att leverera mat av hög kvalitet till sina gäster. Du kan förvänta dig autentiska smaker och rikliga portioner som gör varje besök till en fest för smaklökarna.

Dagens lunch Best of India Halmstad
Best of India Halmstad serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼