Sök restauranger
Hem / Halmstad / Bastard Burgers Halmstad

Bastard Burgers Halmstad

Hamburgare

Bastard Burgers i Halmstad med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers Sveriges bästa hamburgare.

Bastard Burgers Halmstad

Klammerdammsgatan 3, 302 42 Halmstad

Uteservering
Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Bastard Burgers Halmstad

Bastard Burgers i Halmstad är inte bara en hamburgarkedja – det är en kulinarisk institution som har satt en ny standard för burgare i Sverige. Inspirerade av New Yorks pulserande matkultur och samtidigt stolta över sina norrländska rötter, har de skapat något unikt och oemotståndligt.

I varje tugga kan du känna den autentiska smaken av New York Citys street-food, där mångfalden av kulturer och smaker har sammanflätats. Bastard Burgers Halmstad har tagit dessa influenser och fört dem till Sverige, och resultatet är en meny som är fullmatad med både klassiska och nyskapande smakkombinationer.

Deras burgare är en hyllning till kärleken till matlagning och smaker. Varje hamburgare är som ett konstverk i smak, noggrant komponerad och tillagad med en passion för detaljer. Från saftiga köttbitar till de mest kreativa toppings och hemlagade såser, varje ingrediens är noggrant utvald för att skapa den perfekta smakupplevelsen.

Men det är inte bara smaklökarna som tas på en resa; restaurangen erbjuder också en atmosfär som är lika unik som deras hamburgare. Med en modern och avslappnad inredning, perfekt för både familjer och vänner, är det en plats där människor samlas för att njuta av god mat och gemenskap.

Så om du är ute efter en kulinarisk upplevelse som hämtar inspiration från världens gastronomiska huvudstad och samtidigt hyllar svenska smaker och traditioner, så är denna hamburger-restaurang i Halmstad platsen att besöka. Här är det inte bara mat, det är en resa för dina sinnen och en fest för din gom.

Dagens lunch Bastard Burgers Halmstad
Bastard Burgers Halmstad serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

Annons ▼