Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Göteborg / Frölunda / Bastard Burgers Frölunda Torg

Bastard Burgers Frölunda Torg

Hamburgare

Med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers Frölunda Torg Sveriges bästa hamburgare.

Bastard Burgers Frölunda Torg

Frölunda Torg, 421 42 Västra Frölunda

Hamburgare

Dagens lunch
Meny Bastard Burgers Frölunda Torg
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Bastard Burgers Frölunda Torg

Bastard Burgers på Frölunda Torg är inte bara en vanlig hamburgerrestaurang; det är en destination för kulinariska äventyr som har fått prisbelönta burgare och Sveriges största utbud av veganska alternativ att ta plats på menyn. Här förenas smakupplevelser från gatorna i New York med råvarukvaliteten från Norrland, och resultatet är en gastronomisk upplevelse som inte liknar någon annan.

Inspirerade av New Yorks streetfood-kultur och med en stark betoning på kvalitet från Norrland, tar Bastard Burgers dig med på en smakresa som är svår att glömma. Varje tugga av deras burgare är en explosion av smaker och texturer som får dina smaklökar att jubla. Kombinationen av saftigt kött eller veganska alternativ, färska grönsaker och hemlagade såser gör varje måltid till en upplevelse.

Men Bastard Burgers Frölunda är inte bara en plats för fantastisk mat. Det är också en plats där kärleken till mat och människor skapar en unik kultur. Här kan du förvänta dig en välkomnande atmosfär där gemenskapen är viktig. Det är en plats där klimatsmarta initiativ och hållbarhet går hand i hand med smak och kvalitet. Bastard Burgers är dedikerade till att minska sin miljöpåverkan och göra medvetna val som främjar både planeten och dina smaklökar.

Bastard Burgers på Frölunda Torg är också stolta över sina klimatsmarta initiativ. De har tagit ett aktivt steg mot att minska sin miljöpåverkan och erbjuder gärna alternativ som är vänliga mot planeten, samtidigt som de är goda för dina smaklökar. Det är en plats där du kan njuta av ditt mål med gott samvete.

Dagens lunch Bastard Burgers Frölunda Torg
Bastard Burgers Frölunda Torg serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.

Annons ▼