Sök restauranger
Search
Close this search box.
Hem / Arlanda / Bastard Burgers Arlanda

Bastard Burgers Arlanda

Hamburgare

Med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers Sveriges bästa hamburgare.

Bastard Burgers Arlanda

Terminal 4, 190 60 Stockholm-Arlanda

Hamburgare

Dagens lunch
Meny Bastard Burgers Arlanda
Ingen meny inlagd

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Öppetider har ej lagts in. Besök restaurangens hemsida för mer info!

Annons ▼

Bastard Burgers Arlanda

Bastard Burgers Arlanda är en del av den framstående Bastard Burgers-kedjan som erbjuder en otrolig upplevelse för burgarälskare på Arlanda flygplats. Beläget i närheten av terminalområdet, erbjuder denna restaurang ett fantastiskt urval av välsmakande burgare och andra läckerheter.

Bastard Burgers Arlanda är känd för att erbjuda burgare av högsta kvalitet, med fokus på färska och lokalt producerade ingredienser. Varje burgare är omsorgsfullt tillagad för att tillfredsställa även de mest kräsna gommar. Med ett brett utbud av alternativ finns det något för alla smaker, oavsett om du föredrar klassiska hamburgare, vegetariska eller veganska alternativ.

Restaurangen erbjuder ett brett utbud av gourmetburgare, med omsorgsfullt utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Deras meny inkluderar klassiska alternativ som cheeseburgare och baconburgare, men också spännande variationer som vegetariska och veganska burgare för att tillgodose olika kostpreferenser. Varje hamburgare är skapad med passion och expertis för att g dig som gäst en smakupplevelse utöver det vanliga.

Utöver sina läckra burgare erbjuder Bastard Burgers Arlanda också ett brett utbud av tillbehör och sidorätter, inklusive krispiga pommes frites, lökringar och fräscha sallader. För att komplettera din måltid kan du välja bland olika drycker, såsom läskedrycker, öl och milkshakes.

Dagens lunch Bastard Burgers Arlanda
Bastard Burgers Arlanda serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.

Annons ▼