Sök restauranger
Hem / Göteborg / Gamlestan / Al Habesha

Al Habesha

Etiopiskt

I Gamlestaden i Göteborg väntar en unik och hjärtlig restaurang som tar dig med på en kulinarisk resa genom Etiopien

Al Habesha

Brahegatan 1, Göteborg

Dagens lunch
0.0/5

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Al Habesha

På denna trevliga etiopiska restaurang möts du av en varm atmosfär och en vänlig personal som välkomnar dig som en del av deras stora familj. Här får du möjlighet att utforska och njuta av äkta etiopisk matlagning som är full av smak och tradition.

Restaurangen erbjuder en mångsidig upplevelse som passar både för lunch och middag. Du kan njuta av en läcker golunch eller komma på kvällen för att utforska deras á la carte-meny. Oavsett när du besöker dem, är du säker på att bli förtjust i de autentiska smakerna av Etiopien.

En av höjdpunkterna på denna restaurang är den traditionella etiopiska kaffeceremonin som de bjuder på. Denna ceremoni är en unik och härlig upplevelse där du kan avnjuta det välkända etiopiska rostade kaffet. På lördagar erbjuder de en kaffeceremoni som du inte får missa.

För de som föredrar vegetarisk mat har restaurangen också ett brett utbud av rätter som är särskilt framtagna för att tillgodose vegetariska smaklökar. Det är en plats där alla är välkomna och där variationen av mat är stor.

En särskild del av restaurangen är den traditionella Messob, en stor flätad korg som fungerar som ett bord med en bricka i mitten. Det är en del av den etiopiska matkulturen att sitta runt småbord och dela maten från en Messob. Ofta äter man med fingrarna, och maten serveras alltid med injera, ett syrligt pannkaksliknande bröd som används för att nypa upp maten.

Al Habesha i Gamlestan är en plats där du kan uppleva äkta etiopisk mat och kultur. Det är en plats där god mat, varm atmosfär och vänlig personal kombineras för att skapa en minnesvärd och hjärtlig måltidsupplevelse. Oavsett om du är en matäventyrare eller bara letar efter något nytt och spännande att prova, kommer du att känna dig välkommen och omhändertagen på denna underbara etiopiska restaurang.

Dagens lunch Al Habesha
Al Habesha serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare