Sök restauranger
Hem / Partille / Sävedalen / Sävedalens Kvarterskrog

Sävedalens Kvarterskrog

Pizza, Pub

Njut av god mat och dryck på Sävedalens Kvarterskrog. Adressen är Göteborgsvägen 91, 433 63 Sävedalen.

Sävedalens Kvarterskrog

Göteborgsvägen 91, 433 63 Sävedalen

Tel: 031-26 65 65

DartUteservering
Dagens lunch
0.0/5

Dagens Lunch
Vardagar kl. 11.00 – 14.00
inkl. salladsbuffe, smör, bröd,
dricka och kaffe

Recensioner är tillfälligt avstängt.

Sävedalens Kvarterskrog

Om du befinner dig i Sävedalen och längtar efter en smakfull och mångsidig måltid, leta inte längre än Sävedalens Kvarterskrog. Den här centralt belägna restaurangen på Göteborgsvägen är den ultimata destinationen för alla dina smaklökar, oavsett om du är sugen på pizza, kebab, grillrätter eller sallader.

Hos Sävedalens Kvarterskrog är valet ditt. Du kan välja att njuta av din måltid i den trevliga och avslappnade restaurangmiljön eller ta med maten hem för en mysig kväll. För dem som vill unna sig något extra speciellt, varför inte prova deras klassiska plankstek? Det är en riktig delikatess som sätter smaklökarna i fokus.

För de som gillar drycker finns det något för alla. Sävedalens Kvarterskrog erbjuder ett brett urval av ölsorter, både på fat och i flaskor. Dessutom finns ett utmärkt vinutbud och ett varierat utbud av drinkar som passar alla smaker och preferenser.

Denna restaurang är inte bara en plats för god mat och dryck, det är den perfekta mötesplatsen för vänner som vill koppla av och ha kul tillsammans.

För sportentusiaster är Sävedalens Kvarterskrog platsen att vara på när stora sportevenemang som OS eller VM sänds. Denna kvarterskrog förvandlas till en livlig sportbar där du kan njuta av spänningen tillsammans med andra entusiastiska gäster.

Och när det kommer till maten, behöver du inte oroa dig. Menyn på Sävedalens Kvarterskrog är omfattande och erbjuder allt från pizza och pasta till kebab och andra läckerheter. Dessutom finns det ofta olika specialerbjudanden som ger dig chansen att prova något nytt och spännande.

Dagens lunch Sävedalens Kvarterskrog
Sävedalens Kvarterskrog serverar dagens lunch – välj bland många goda lunchrätter.
Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.
Hemleverans från Sävedalens Kvarterskrog
På Sävedalens Kvarterskrog finns det möjlighet att få hemleverans av maten – smidigt och bekvämt.

Annons ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare