Sök restauranger

Annons ▼

Pizzeria Partille

Pizzeria Partille

I Partille finns många pizzerior som serverar goda pizzor. De allra flesta pizzerior har dessutom grillade rätter, kebab sallad och pasta på menyn.

Är du sugen på något snabbt och gott att äta? I Partille finns det flera pizzerior som erbjuder nybakade pizzor direkt från ugnen. Vill du äta på plats, äta hemma eller beställa hemkörning av pizza.

På restauranger.info hittar du alla pizzerior i Partille.

Partilles bästa pizza

Det är alltid gott med pizza, oavsett om du vill äta en snabb lunch eller om du vill ha lite fredagsmys. Pizza är numera en av de vanligaste snabbmaten i Sverige.

I slutet av 60-talet öppnades Pizzeria Piazza Opera på Gustav Adolfs torg i Stockholm. Där började traditionen att erbjuda pizzasallad till pizzan.

Redan under 1970-talet fick pizza det stora genomslaget och pizza är numera närmast att betrakta som svensk husmanskost.

Den mest sålda pizzan i Sverige
Enligt pizzarapporten är de tre mest beställda varianterna på svenska pizzerior: Kebabpizza, Vesuvio och Capricciosa.

Pommes Frites på pizzan?
Pizzarapporten har även tillfrågat svenska pizzakunder om deras inställning om att ah pommes på pizzan, där tycker hälften av de tillfrågade om det och den andra inte.

Bästa pizzerian i Partille

Det massor av pizzerior i Partille, du hittar pizzerior i till exempel Sävedalen, Partille Centrum och Jonsered

ANNONSER ▼

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

© 2012-2023 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare