Sök restauranger

« Restauranger

Harrys Uddevalla

Svenskt

Harrys i Uddevalla – en genuin krog med smakupplevelser för alla. Utforska vår omfattande meny med vällagade rätter, tillagade med omsorg och färska lokala råvaror.

Harrys Uddevalla

Kålgårdsbergsgatan 8, 451 30 Uddevalla

Tel: 0522-395 99

NattklubbQuizUteservering
0.0/5
Biopaket
Biobiljett + utvald varmrätt
(gäller mån-ons)
Allmänquiz
Med frågor om allt mellan himmel
och hav och lite därtill……
(Torsdagar 19-21)
Harrys Downstairs
Club Harry med skönt häng och skön musik! Fri entré!
(lördagar 22-02)
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Harrys Uddevalla

Beläget mitt i centrum på en tvärgata till den populära gågatan Kungsgatan hittar du Harrys. Restaurangen ligger nära både havet och det breda utbudet av aktiviteter som Uddevalla har att erbjuda. Dessutom är restaurangen handikappanpassad och det finns gott om parkeringsplatser i närheten.

På Harrys i Uddevalla erbjuds en mångsidig meny som tilltalar alla smaker och preferenser. Restaurangen strävar efter att leverera välsmakande och vällagade rätter som lagas med omsorg och med användning av färska lokala råvaror. Här finns något för alla gäster att njuta av, oavsett om de föredrar kött, fisk eller vegetariska alternativ.

För köttälskare erbjuder Harrys i Uddevalla saftiga och välgrillade biffar, som tillagas till perfektion för att ge en smakupplevelse utöver det vanliga. Med noggrant utvalda styckningsdetaljer och en passion för kvalitet garanteras varje tugga att vara en njutning för smaklökarna.

För de som föredrar vegetariska alternativ är Harrys i Uddevalla även här redo att imponera. Med härliga och noga utvalda grönsaker, kombineras smaker och texturer för att skapa välsmakande rätter som inte kompromissar med kvalitet eller njutning.

Utöver den fantastiska maten och den vänliga servicen, är Harrys i Uddevalla också känt för sina underhållningsmöjligheter. Varje torsdag arrangerar de en fartfylld quiz som täcker ämnen från ”himmel till jord”. Det är en rolig och spännande aktivitet där gästerna kan testa sin kunskap och ha chansen att vinna fina priser. Under sommaren hålls quizen både inne i restaurangen och på den trevliga uteserveringen, vilket ger en perfekt atmosfär för att njuta av kvällen.

Uteservering
Sköna och varma sommardagar kan du njuta av mat och dryck på uteserveringen.

ANNONS ▼

Göteborgs bästa pubar

Oavsett om du letar efter en mysig pubkväll tillsammans med familj och vänner eller vill ha lite liv på dansgolvet medan du tar dig an nya smaker från matmenyn; det finns gott om pubar i Göteborg som erbjuder allt detta.

Läs mer »
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}